Karácsonyi készülõdés a Dr Hepp Tagiskolában!


„Rég várt karácsony…” hallatszott a dal a sulirádió hangszóróiból az utóbbi napokban. Karácsonyi hangulat lengte be a Dr. Hepp Ferenc Tagintézmény folyosóit

KARÁCSONYI KÉSZÜLÕDÉS

„Rég várt karácsony…” hallatszott a dal a sulirádió hangszóróiból az utóbbi napokban. Karácsonyi hangulat lengte be a Dr. Hepp Ferenc Tagintézmény folyosóit és termeit már december közepétõl. Karácsonyfadíszek, ajándékok készítése, fenyõfák állítása, ékesítése, mûsorszámok, dalok tanulása töltötte ki az iskolaotthonos osztályok szabadidejét.

A könyvtárban karácsonyfadíszeket készítettek az alsó osztályosok, s az elkészült munkák az osztályokban felállított zöld fenyõkre kerültek.

Aztán elérkezett a nagy nap, az iskolai karácsonyünnep. December 19-én az osztályok elõbb saját termükben ünnepeltek: betlehemes játékokat adtak elõ, karácsonyi dalokkal, zeneszámokkal köszöntötték egymást és tanítóikat, megajándékozták egymást, majd közös játékokkal töltötték az idõt. Volt osztály, amely karácsonyi játékok mellett osztálybulit szervezett.

A délelõtt folyamán tagintézményünk vezetõje, Deákné Domonkos Júlia köszöntötte az ebédlõben iskolánk dolgozóit. A mûsort az iskola énekkara szolgáltatta: az egyik, a városi karácsonyi hangversenyen énekelt dalukat adták elõ, majd Izsó Emese szavalata következett.

A tornateremben karácsonyi dalokból adott koncertet a Budai-duó. És bár a mûsor alsósok számára készült nagyon sok felsõbb osztályos tanuló is bekapcsolódott az önfeledt, közös éneklésbe.

A délelõttöt tombolasorsolás zárta. A sorsolást a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola Informatikai és Könyvtári fejlesztéséért Alapítvány szervezte, így a több száz kisebb-nagyobb meglepetés között a nagyobb nyeremények különbözõ értékes informatikai eszközök voltak. A fõdíjat, egy HP nyomtatót az egyik alsós kislány vihette haza.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!