Szenzációs Nemzetközi Tornagyőzelem a BTE Jégmadarak Csapatától!


Megjelent: 2010 Március 2. ( Kedd ) 14:36
Módosítva: 2010 Március 6. ( Szombat ) 07:58
Hatalmas nemzetközi sikert ért el a BTE Jégmadarak csapata azáltal, hogy 6 mérkőzésből 6 győzelmet aratva, veretlenül nyerte meg az elmúlt hétvégén megrendezésre került Leticy Kameny Trophyt Prágában. - Belleli Lajos beszámolója

Közép Európa 3 legrangosabb tornájának egyike a Cseh fővárosban került megrendezésre 28 csapat részvételével. A Cseh, Lengyel, Svájci, Szlovák, Magyar, Horváth, Orosz csapatok között egyetlen veretlen alakulatként hódították el a vándortrófeát.

Ez a teljesítmény ez idáig egyedülálló a Magyar Curlingsportban.
- Szeretnénk a múlt hétvégi formánkat most csütörtöktől is felszínen tartani, mivel ekkor kezdődik a Magyar Bajnokság 6-os középdöntője, vasárnaptól pedig a négycsapatos döntő.

Célunk, hogy megvédjük bajnoki címünket és ezzel kivívjuk a jogot arra, hogy a 2010-es Svájcban megrendezendő Európa Bajnokságon ismét harcba szállhassunk a tavaly oly kevéssel elmaradt A csoportos helyért.

Idén mindenki bennünket, a bajnoki címvédőt szeretné legyőzni, ezért még jobbnak kell lennünk, hogy újabb egy évig viselhessük a Címeres Mezt. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki eddig szurkolt értünk, és megteszünk mindent, hogy további sikerekkel öregbítsük Békés Sporthírnvét. Az OB mérkőzései a www.curling.hu oldalon élőben is követhetőek lesznek. Szurkoljatok nekünk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!