Továbbra is veretlenek a BTE Jégmadarak!


A Magyar Bajnokság 6 csapatos középdöntőjében 4 mérkőzésből 4 győzelemmel áll a BTE Jégmadarak, így az utolsó mérkőzésük eredményétől függetlenül, már biztosan első helyen jutnak a 4 csapatos döntőbe. - Belleli Lajos, a csapat kapitánya, az EUROSPORT szakkommentátorának cikke a Mátrixon!

Ez a curling speciális végső lebonyolítási rendszerében azt is jelenti, hogy legrosszabb esetben bronzérmesek lehetnek. A Jégmadarak célja azonban a Bajnoki cím megvédése és a 10 meccs óta tartó veretlenségük megőrzése. A mezőny idén is nagyon erős, ezért minden meccsen maximális teljesítményt kell nyújtanunk. Hétfőn kezdődik a négyes döntő, keddtől pedig a 2 nyert mérkőzésig tartó döntő, mely idén is a válogatottságot dönti el. A Jégmadarak mérkőzési élőben is követhetőek az interneten, a www.curling.hu oldalon.

A női döntő elő mérkőzésén a címvédő Westbay női együttese nyert a BTE End Hunters lányai ellen, így a békési lányoknak, mindenképpen győzniük kell vasárnap este, hogy legyen esélyük letaszítani a trónról a 6 éve uralkodó Westbay csapatát. A hölgyeknél az FTC Catz végzettt a harmadik-, az UTE női együttese pedig a negyedik helyen.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!