2010. március 14-én került megrendezésre az I. Filkó biliárd bajnokság.


Megjelent: 2010 Március 15. ( Hétfő ) 11:09
Módosítva: 2010 Március 16. ( Kedd ) 09:59
A nívós versenyen 10 induló vett részt, amely délelőtt 9 órakor kezdődött és az esti órákba nyúlt, pontosan 20 óra után ért véget.

A bajnokság először két, ötfős csoportban körmérkőzéses formában zajlott, majd az így kialakuló 4 legjobb játszotta a döntőt.

A elődöntőbe jutott Szabó István, aki Túri Zoltánnal játszhatott a döntőbe jutásért, míg a másik ágon Vaszkó Vince és Kocsor Sándor mérkőzhetett ugyan ezért a tétért.

Míg az első párosban Túri Zoltán, az utóbbiban Kocsor Sándor került ki győztesként. Ezzel kialakultak a döntők párosításai. A kisdöntőben először Vaszkó Vince és Szabó István mérkőzött a 3-4 helyért, amit egy igen jó mérkőzésen Vaszkó Vince nyert és így ő lett a 3., míg Szabó István a 4. helyezett.

Míg a nagy döntőben az 1-2 helyért Kocsor Sándor és Túri Zoltán vívott egy igazán szoros és színvonalas mérkőzést. Mind két versenyző igazán nagyszerűen játszott és megérdemelték volna a győzelmet, ezen az estén Túri Zoltánnak kedvezett jobban a szerencse és így ő nyerte el a Filkó bajnokság bajnoki címét.

Helyezések:

I. hely Túri Zoltán

II. hely Kocsor Sándor

III. hely Vaszkó Vince

IV. hely Szabó István


Gratulálunk minden résztvevőnek.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!