Jól halad a Békési Inkubátorház építése!


Megjelent: 2010 Március 24. ( Szerda ) 15:54
Módosítva: 2010 Március 28. ( Vasárnap ) 20:40
Helyszíni bejáráson egyeztetett Izsó Gábor polgármester a Békési Inkubátorház építésének készültségi szintjéről a kivitelező képviselőivel.

A részben pályázati pénzből épülő, összesen 360 millió forintos beruházás két teljesen új építésű csarnokból, egy felújított irodaházból illetve portából áll.

Míg az irodaház készültségi foka jelenleg elérte a 35 %-ot, a csarnokok közül az egyik 45-50%-os, a másik 20 %-os készültségi szinten van. Az irodaház régen lapostetős épülete magastetőt kapott, a tetőtérbeépítés is zajlik, az ablakok is elhelyezésre kerültek. Jelenleg villanyszerelési munkákat végeznek és gipszkartonoznak a kivitelező szakemberei.

Az egyik csarnok épületének monolit-, és vasbeton munkái elkészültek, felkerült az acél fedélszerkezet. Jelenleg villanyszerelési munkákat végeznek. A másik csarnoképületnél elkészültek a monolit vasbeton pillérek, az acélrácsos tartószerkezet is helyére lett emelve.

Az önkormányzati beruházás a terveknek megfelelően fejeződik be, majd a szükséges hatósági engedélyek beszerzése után várhatóan augusztustól vehetik birtokba az épületeket a beköltöző vállalkozók.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!