Békés első tejautomatája a Katica ABC-ben


Hogy ki mennyi tejet vesz, azt csak a magával hozott üveg mérete és igénye határozza meg - mondja Püski Katalin, boltvezető, aki ezzel az újdonsággal lepte meg boltja vásárlóit tegnap. A tervezetnél pár nappal később, de már üzemel a tejautomata.

A tej minden nap egy telekgerendási tehenészetből érkezik reggelente, 3,5%-os, megfelelően hűtött, minden tartósító és adalékanyagtól mentes, azonnal fogyasztható italként.

Az ára a tejnek 150 forint lesz literenként, de a lényege az automatának az, hogy bárki vehet ennél kevesebbet és többet is - csak az általa hozott edény mérete határozza meg a mennyiséget. Tiszta, műanyag üveget helyben is lehet majd vásárolni a tejhez!

A bolt vezetője szerint nagyon sok nyugdíjas, nagycsaládos várja már az automatát, az 1 hetes csúszás alatt is sokan érdeklődtek, az előbbiek annak örülnek, hogy így kisebb mennyiséget, de rendszeresebben vásárolhatnak, míg az utóbbiak a nagyobb,. egyéni kiszerelés és kedvezőbb ár miatt számítanak a Katica ABC tej automatájára.

(X) Békés Mátrix Reklám

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!