Közgyűlés a Nyugdíjas Házban


2010. március 18-án közgyűlést tartott a Békés Város Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete a Békési Nyugdíjas Házban, amelyen 99 tag vett részt.

A jelenlévők meghallgatták a 2009. évi munkáról szóló beszámolót, a 2010-es terveket, és a beszámolót az elmúlt 4 év munkájáról Balázs Imre elnöktől. Ezután a Békési Idősekért Alapítvány és az Ellenőrző bizottság beszámolói hangzottak el, amelyeket a tagság Balázs Imre beszámolójával együtt egyhangúlag elfogadott.

Kovács Sándor levezető elnök bejelentette, hogy a vezetőség és az Ellenőrző Bizottság mandátuma lejárt, ezért javaslatot tett az új tisztségviselőkre. A közgyűlés egyhangúlag megválasztotta a 9 tagú vezetőséget, melynek elnöke ismét Balázs Imre lett, alelnöke László Jánosné, gazdasági vezetője Szabó Istvánné, titkára Ádám Emerencia lett. Az Ellenőrző Bizottság elnökének Lipcsei Jánost választották. A továbbiakban a Békési idősekért Alapítvány lemondott kuratóriumi elnöke és titkára helyett újakat választott a közgyűlés. A kuratórium elnöke Molnár Miklósné, titkára pedig Ilyés Istvánné lett.

A közgyűlésen részt vett Szrenka Pálné a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetségének elnöke és Krizsán György a Szövetség alelnöke. Szrenka Pálné köszöntötte a közgyűlésen résztvevőket és a vezetőségnek gratulált, valamint sikeres munkát kívánt mindenkinek.

Végezetül Balázs Imre, a 4 évre újonnan megválasztott elnök, megköszönte a tagság bizalmát, és biztosított mindenkit, hogy ezután is mindent megtesz azért, hogy a tagság jól érezze magát az egyesületben.

Balázs Imre
egyesületi elnök


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!