Erdős: a Békésiek a határozott nemet mondtak az MSZP-re


A képviselő támogatása a szavazáson a Fidesznél is magasabb százalékú volt. Erdős Norbert sajtótájékoztatón elemezte körzete eredményeit és köszönetet mondott a választóknak

A békésiek határozott nemet mondtak az MSZP-re és az elmúlt 8 év tragikus kormányzására – fejtette ki Erdős Norbert országgyűlési képviselő, Békés város alpolgármestere.

Békés megye második legjobb Fideszes választási eredményét érte el a képviselő és arra is nagyon büszke, hogy a legjobb eredményt elérő, Gyula körzetében Dr Perjési Klárát kiütő Dr Kovács József orvos igazgatót ő ajánlotta a pártvezetés figyelmébe.

A képviselő kifejtette, hogy számára is új helyzet lesz kormánypárti képviselőként tevékenykedni és reméli, hogy ezután saját körzete, városa még nagyobb figyelmet, hangsúlyt kaphat általa.

Erdős Norbert végezetül ismételten megköszönte minden választókörzetében élő szavazónak a részvételt, azt, hogy bármelyik pártra is szavaztak, de éltek a demokrácia által nyújtott lehetőséggel és külön köszönetet mondott a szavazáson őt támogató választóknak, akik hatalmas részvételi aránnyal az első fordulóban eldöntötték az eredményt.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!