Újra Virágos Békés!


Pályázati felhívás Békés Város Polgármesteri Hivatala ismét meghirdeti a Virágos Békés környezetszépítő versenyt.

Legyen Ön is aktív részese Békés Város „felvirágoztatásának”!


Nevezni az alábbi kategóriákban lehet. Egy pályázó több kategóriában is nevezhet.


☼ Virágos udvar-ház

☼ Virágos balkon-veranda

☼ Virágos kerítés

☼ Virágos tanya

☼ Virágos közintézmény

☼ Ingatlan előtti közterület

☼ Bokorszobrászat


a.) A kitöltött jelentkezési lapokat 2010. augusztus 10-ig írásos formában az alábbi címre kell küldeni. A jelentkezési lap mellé kérjük, szíveskedjen csatolni 3 db 21x30 cm nagyságú fotót. A borítékra feltétlenül írja rá:


Virágos Békés

Békés Város Polgármesteri Hivatala

5630 Békés, Petőfi u. 2.


b.) A kitöltött jelentkezési lapokat elektronikusan is eljuttathatja az alábbi e-mail címre. Elektronikusan küldött pályázatok esetén a jelentkezési lap mellé kérjük, szíveskedjen csatolni 3 db minimum 1 Mbyte nagyságú JPEG formátumú képet.


E-mail cím: viragosbekes@bekesvaros.hu

A jelentkezési lap átvehető a Polgármesteri Hivatal portáján vagy letölthető a www.bekesvaros.hu honlapról, a Dokumentumtár – Közérdekű információk - Virágos Békés 2010 címszóra kattintva.


A fotókból az eredményhirdetést követően a Békés Városi Kulturális Központ fotókiállítást rendez, a válogatás Békés Város Polgármesteri Hivatala földszinti folyosóját díszíti majd egy éven keresztül. Az elbírálást végző szakmai zsűri különös figyelmet fordít majd a környezet gondozottságára, esztétikai látványára, összképére – különös tekintettel az ingatlan előtti közterületre. A pályázatok elbírálása augusztusban várható. Az ünnepélyes eredményhirdetés és a kategóriánkénti győztesek díjainak átadása a XII. Madzagfalvi Napok keretén belül történik meg. Erről a győztesek levélben kapnak értesítést, ezért kérjük, a jelentkezési lapokon pontosan adják meg személyes adataikat és elérhetőségeiket.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!