24 osztály kezdi meg munkáját szeptember elsején az Dr Hepp tagiskolában


Deákné Domonkos Julianna tagintézmény-vezető a ballagás helyszínéről és a leendő elsőosztályosok első szülőiértekezletéről is beszélt. Szeptemberben öregdiákok nyílt napja, míg novemberben iskolavató bál lesz az intézményben.

Bár az iskola vezetése a felújítás miatt inkább a Kulturális Központban szerette volna lebonyolítani a Dr Hepp tagiskola nyolcadikosainak ballagását, engedve a gyerekek és a szülők kérésének, mégis az iskola udvarán rendezik meg a búcsúztatót - közölte Deákné Domonkos Julianna, az intézmény vezetője.

A leendő elsőosztályosok szüleinek az első szülői értekezlet időpontja is eldőlt: május 31-én 17 órától az iskola ebédlőjében, a József A. u. 12. alatt találkoznak majd a három induló osztály tanítóival.

Az intézményvezető szerint jól haladnak a munkálatok, legnagyobb izgalommal az iskola új helységének elkészültét, a Közösségi Terem kialakítását várják, amely magában fogja foglalni a könyvtárat, a stúdiót, könyvraktárt és nevéhez méltóan igazi közösségi tér lesz, számos programmal.

Ugyanitt kap majd végső kiállítási helyet a Békési Galériából érkező Dr Hepp Ferenc állandó tárlat.

További változás, hogy Petőfi u. 42. szám alatt megszűnik az oktatás, a két elsős osztály is beköltözik az felújított iskola épületébe.

Átadás és évnyitó augusztus 29-én lesz az iskolában.

Szeptemberben öregdiákok nyílt napjára, míg novemberben iskolaavató bálra készül az intézmény.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!