Jantyik Ovi - Katicák: Országos második helyezés a KRESZ vetélkedőn!


2010 Május 28-án a Békési Kistérségi Óvoda, Jantyik Utcai Tagóvodájának Katica csoportjából 8 gyermek rész vehetett a budapesti Mini-Kresz "Pindúr-Pandúr Ki-Mit-Tud" elnevezésű KRESZ vetélkedőn.

Az országos vetélkedőn ez a csapat képviselhette egész Békés Megyét. 107 csapat mérte össze tudását a rendezvényen, ebből 56 óvodai csapat volt és békési gyerekek az előkelő második helyezést hozták el.

A csapatot felkészítő óvónők Ökrösné Baji Katalin, Gulyás Kriszti néni és segítőjük Bontovics Józsefné Katika néni voltak.

"Nagy segítséget kaptunk a felkészítésben - mondja Gulyás Kriszti óvó néni - Szamos Pétertől, a Békés Városi Rendőrkapitányság őrmesterétől, aki a KRESZ táblákkal ismertett meg bennünket. Külön köszönjük Pogoszov Miklósnak, a Rutin Autósiskola vezetőjének és Kovács István oktatónak a segítségét, akik a kerékpáros ügyességünket fejlesztették. Köszönjük a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság segítségét is aki egy minibuszt bocsátott a csapat rendelkezésére egy szuper sofőrrel, Vank Dezső zászlós személyében. Külön köszönjük a kísérönk Mihály Pálné Bea néni rendőrzászlós munkáját, aki a lebonyolításban volt nagy segítségünkre.

Jobbnál jobb programok kisérték a versenyt, mindent kipróbáltunk. A legtöbb dícséretet azonban a következő nyolc óvodás érdemli,

* Balázs Attila
* Csökmei Petra
* Dankó Réka
* Juhász Kitti
* Nagy-Gáspár Fanni
* Surman Kriszti
* Szigeti Norbi
* Varga Péter

akik derekasan, legjobb tudásukat beleadva helytálltak a versenyen. Második helyezésünkért, 2db kerékpárt és rengeteg ajándékot kaptunk. Hogy milyen volt a hangulat? Meséljenek helyettünk a képek!"


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!