Ma 18 órától hazai pályán a BSZSK!


A január végén Debrecenben játszott gyõztes mérkõzés után hosszú, három hetes szünet következett az NBII- es kosárlabda bajnokságban. Ma a városi sportcsarnokban szurkolhatunk nekik!

A hétvégén, 2009. február 28- án szombaton 18.00 órától azonban igazi rangadóra kerül sor a békési városi sportcsarnokban.

A rutinos, volt NBI-A- s játékosokkal felálló 2F Vízügy Szeged csapatát fogadja a BSZSK. Idegenben bravúros győzelmet arattak Madarasék, és most hazai pályán is szeretnék két vállra fektetni a Szegedet.

A mérkőzés pikantériája, hogy a 90-es évek végén az ellenfél több játékosa játszott Békésen, tehát jól ismerik ezt a pályát is.

A békési fiúk nem töltötték tétlenül az elmúlt heteket, készültek a nagy meccsre, illetve a bajnoki folytatásra. A múlt héten egy aradi edzőmeccsel hangoltak a hétvégi rangadóra.
Bár 2 pontos vereséget szenvedtek a CSS Gloria Arad csapatától(85-83), de ezen a meccsen nem is a végeredmény volt a fontos, hanem a játék, a különböző játékelemek gyakorlása.
Többen jó teljesítményt nyújtottak a csapatból. Örömteli volt Takács Imre ponterős játéka, valamint Horváth Robi kiegyensúlyozott teljesítménye. A decemberben Sopronból igazolt Farkas Gergő is beépült a csapatba, most már meccsről meccsre vezéregyénisége a gárdának.
A hosszú szünet jól jött Varga Imrének, akinek január közepén eltört az ujja. A hétvégén már játékra kész. Kiegészül a csapat az egyetemi vizsgaidőszak végeztével Szekeres Józseffel és Szalay Krisztiánnal.
Sajnos a fiatal Nagy Ádám játéka kérdéses, aki múlt héten bokasérülést szenvedett, így még bizonytalan, hogy pályára tud- e lépni.
A csapat minden tagja nagyon várja a szombat estét, hiszen a mérkőzés győztese megerősíti a helyét a bajnokság élmezőnyében.
A Békési SZSK játékosai, vezetői várják és hívják szombat este a kosárlabda sport iránt érdeklődő nézőket a Városi Sportcsarnokba!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


kosárlabda