Vállalkozók! Figyelem!


Megjelent: 2010 Június 16. ( Szerda ) 22:19
Módosítva: 2010 Június 16. ( Szerda ) 23:52
Békés Városi Kulturális Központ pályázatot kíván benyújtani a TÁMOP 1.4.3 Innovatív, kísérleti foglalkoztatási programok felhívására. A pályázat keretén belül hátrányos helyzetű, ellátásban részesülő munkanélküliek OKJ-s képzését és foglalkoztatását kívánjuk megvalósítani, melyből Ön is profitálhat. - A Békési Kulturális Központ felhívása!

A képzések körét úgy választjuk ki, hogy az a helyi munkaadók által jelzett hiányszakmákat lefedje és azt követően a képzett személyek a munkaadók elvárásainak megfelelően tudjanak munkába állni.


A projekt sikerének és fenntarthatóságának érdekében a pályázat beadását megelőzően,

2010. június 18-án 10 órakor fórumot tatunk a kistérségben és a szomszédos településeken működő munkaadóknak. A fórumon elmondjuk , hogy hogyan tudja Ön 50%-os támogatással foglalkoztatni azokat a személyeket, akiket az Ön igényének és elvárásának megfelelően kiképzünk és betanítunk, valamint fel kívánjuk mérni, hogy milyen munkavállalókra lenne szükségük Önöknek.

Kérem, amennyiben érdekli a lehetőség, úgy jelezzen vissza Budai Tündének a budai.tunde@bekesikultura.hu címen, vagy a 411-142-es telefonszámon.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!