Református labdarúgók sikere a Csallóközben!


Megjelent: 2010 Július 12. ( Hétfő ) 13:38
Módosítva: 2010 Július 17. ( Szombat ) 22:30
Dunaszerdahelyen három napos labdarúgó tornán vettek részt a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium V – VI. korcsoportos focistái!

Az FK DAC 1904 és a Dunaszerdahelyi Sportgimnázium által szervezett ötcsapatos nemzetközi labdarúgó tornán a békési srácok a 2. helyet szerezték meg. Ez a torna jó alkalomnak bizonyult a hazaiaknak, hogy visszavághassanak a VIII. Békés – Körös Kupán elszenvedett vereségükért.

Eredmények: Békés - FK DAC 1904 (SK) 2 - 4, Békés – Szany 2 – 1, Békés – C. Budejovice (CZ) 3 – 2, Békés – Somorja (SK) 6 – 1.

A torna legjobb játékosa a békési Megyeri Zsolt lett.

A Szegedi Kis István Református Gimnázium valamint a Békési Futball Club meghívására sportdelegáció érkezik városunkba a Madzagfalvi Napok idején. Így látogatást tesznek Békésen a Dunaszerdahelyi Sportgimnázium és a Kodály Zoltán Magyar Tannyelvű Sporttagozatos Alapiskola vezetői. De itt lesz még a szlovák első osztályban szereplő Dunaszerdahelyi Futball Club az FK DAC 1904 vezetőedzője Radványi Miklós, valamint másodedzője Németh Krisztián is.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!