CSÚCS! : 7 500 látogató a Mátrixon Csütörtökön!


Oldalunkon tegnap 5 500-an nézték meg Bayer Zsolt sajtótájékoztatóját, amely eddig a Mátrix történetének legnagyobb forgalmát és legnagyobb nézettségét jelentette! Bõvebben:

A tegnapi nap a Békés Mátrix történetének legnagyobb nézettségét hozta, Bayer Zsolt sajtótájékoztatóját 5 500 -an látták oldalunkon és egész nap mindösszesen 7 500 látogató tudott bejutni oldalunkra, amely a rövid idő alatt kapott extrém videólekérés miatt gyakran a " Kérem Várjon üzenettel fogadta olvasóinkat.

Ez a Békés Mátrix átlagos napi forgalmának három és félszerese!

Az óriási forgalom annak volt betudható, hogy több nagyobb tematikus hírportál (Barikád, Kurucz.info) főoldalon szerepeltették a nálunk található videó linkjét és az ők amúgyis nagyobb, országos méretű olvasótábora egyszerre kívánta látni a felvételt.

Ez vezetett a hatalmas nézettséghez és a túlterheltséghez, amely tegnap este 22:35 kor tudott csak helyre állni.

Ezúton szeretnénk minden békési és nem békési olvasónak megköszönni a türlemet, a kitartást és ezt a sikert, hiszen, bár kisebb kellemetlenségekkel, de mégis a Békés Mátrix Közösségi Web és Hírportál 2, 5 éves történetének eddigi legnagyobb nézettségét értük el a tegnapi nap folyamán.

Ezen a napon az oldalletöltések száma is az egekbe ugrott: mintegy 20 000 oldalnyi információt lapoztak fel olvasóink a mátrix tartalmából!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!