Izsó Gábort indítja a KDNP polgármester jelöltnek!


Megjelent: 2010 Július 18. ( Vasárnap ) 14:14
Módosítva: 2010 Július 18. ( Vasárnap ) 15:56
Izsó Gábor polgármester ma délután a Mátrix kérdésére megerősítette a hírt és közölte, hogy fontosnak tartja a Fidesz és a KDNP együttműködését. Dr Pálmai Tamás sajtóközleménye:

Sajtóközlemény

Mint azt Dr. Pálmai Tamás, a KDNP Békés megyei elnöke sajtótájékoztatóján kifejtette a párt helyi szervezetei a megyei vezetés egyetértésével az őszi helyhatósági választásokon a Fidesszel együtt polgármesternek jelölik Szebellédi Zoltánt és Szeverényi Attilánét, Újkígyós illetve Csabaszabadi jelenlegi polgármesterét. Támogatják - többek között - Völgyi Sándor (Kétsoprony), Fekete Ferenc (Murony), Petneházi Bálintné (Csárdaszállás) jelenlegi polgármesterek újrajelölését, illetve Darabos László (Tarhos) indulását.

Tekintettel arra, hogy a Fidesz még mindig nem nevezett meg polgármesterjelöltet, a legfelsőbb országos vezetés felhatalmazásával Békésen jelölik és támogatják Izsó Gábor jelenlegi Fideszes polgármestert és az előző választáson száz százalékos sikert elérő, ma a várost irányító Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör képviselőit újraindulásukban.

Békés, 2010-07-17

Dr. Pálmai Tamás

a KDNP Békés megyei elnöke"


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!