Megyei Rendõrségi Hírek - 2009.04.06


Részletesen:

Közlekedési balesetek:

Békéscsabán a Szarvasi úton közlekedõ kerékpáros a Szabolcs utcai keresztezõdéshez érve a fényjelzõ készülék tilos jelzése ellenére megkezdte balra kanyarodását. Eközben összeütközött a vele szemben közlekedõ személygépkocsival. A balesetben az ittas kerékpáros 8 napon belül gyógyuló könnyû sérülést szenvedett.

Békéscsabán a Tolnai utcán egy kapubejáróból az úttestre tolatást végzõ személygépkocsi vezetõje nem biztosította a továbbhaladási elsõbbséget és összeütközött az úttesten haladó kerékpárossal. A balesetben a kerékpáros 8 napon belül gyógyuló könnyû sérülést szenvedett.

Egyéb események:

Ismeretlen elkövetõ Dobozon a Kastély Parkban található Katolikus templom bejárati ajtajáról a rézlemez borítást részben lefeszítette és eltulajdonította. A lopással okozott kár kb. 5.000 Ft, a rongálási kár azonban 500.000 Ft.

Békésen a Vasút sor egyik családi házának melléképületébõl ismeretlen elkövetõ szalonnát és sonkát tulajdonított el. A lopással okozott kár 15.000 Ft.

Orosházán a Csorvási úton található társaság szerelõ üzemébõl ismeretlen elkövetõ egy szerszámosládát tulajdonított el. A bûncselekménnyel okozott kár 77.000 Ft.

Lökösházán a Kossuth utca egyik családi házának udvaráról ismeretlen elkövetõ egy rotációs kapát, valamint egy szivattyút tulajdonított el. A tulajdonos kára 100.000 Ft.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!