Baleset Békésen!


A részletek:

Közlekedési balesetek:

Békés belterületén a Csíkos utca irányából a Kossuth utca felé közlekedett egy személygépkocsi. Az autó vezetõje a Csíkos és Kossuth utca keresztezõdésénél az elsõbbségadás kötelezõ jelzõtábla ellenére figyelmetlensége miatt nem biztosította az elsõbbséget a belváros irányából a Kossuth utcán közlekedõ másik személygépkocsinak és összeütköztek. A vétlen gépkocsi vezetõje 8 napon belül gyógyuló könnyû sérüléseket szenvedett.

Zsadány belterületén egy segédmotorkerékpáros a Dózsa György utcán közlekedett a Lenin utca felõl. A motoros a haladása során nem követte az út vonalvezetését és a Dózsa György út 60. szám elõtt a vízelvezetõ árkon átvezetõ beton járdának ütközött. A baleset következtében a motor vezetõje 8 napon belül gyógyuló könnyû sérüléseket szenvedett.

Egyéb események:

Ismeretlen tettes ellen indult eljárás, aki Békéscsaba külterületén az egyik tanyából két db. birkát tulajdonított el. A lopással okozott kár 120.000 Ft.

Gyulán a dobozi út melletti szántóföldrõl az ott lévõ öntözõ berendezésrõl ismeretlen tettes egy napelem táblát tulajdonított el. A lopással okozott kár 150.000 Ft.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!