Óriási sikerrel fejezõdött be az I. Fregolina Kupa Tánciskolás Táncverseny a Békés Városi Kulturális Központban


2009. 04.04-én 10.00 órakor kezdõdött a táncverseny, melyre 97 versenykönyvvel nem rendelkezõ pár nevezett az ország minden részébõl.

Négy korcsoportban: gyermek, junior, ifi, felnõtt, és két tánckategóriában: latin és standard mérhették össze tudásukat. Neveztek többek között budapesti, szolnoki, szentesi, dévaványai egyesületek táncosai.

A zsûri tagjai az alábbi táncpedagógusok voltak: Németh Arnold Nagykõrösrõl, Sziliné Csáki Emília Szeghalomról, Kertész Csaba Debrecenbõl, Szabó Norbert Debrecenbõl, Tájai András Hajdúböszörménybõl.

A békési versenyzõk közül Oláh Levente és Kiss Tünde párosa 3. helyezést ért el junior latin, míg Békési Gergely és Mészáros Mónika párosa ifjúsági standard kategóriában 6. helyezést ért el.

A verseny létrejöttét a Békés Városi Kulturális Központban mûködõ Fregolina Társastánc Klub vezetõjének, Kenyeres Csabának köszönhetjük. Kezdeményezése mind a fellépõk, mind a zsûri illetve a nézõk körében nagy sikert aratott és reméljük, hogy a következõ, melyet ez év október 31-re tervezünk, még nagyobb sikerrel végzõdik és még nagyobb érdeklõdésre tart majd számot.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani továbbá támogatóinknak és a helyi klubtagok szüleinek, akik munkájukkal segítették rendezvényünket.


Képek a versenyrõl


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!