Békésiek dolgoznak a nemzetközi sztárok koncertjein!


Szatyi Stage Steam-je a legnagyobb külföldi turnézó rockbandáknak dolgozik. A roadok, technikusok, mûszakiak nagy része békési! Bõvebben:

Szatyit mindenki ismeri! Ha máshonnan nem, hát a 80as évek Libájából, Borozójából és a 90-es évek Dübögõjébõl, mint diszkóst, showmant - egészen biztosan.

1996-ban indított közös vállalkozása, a VISUAL PROJECT és saját cége a SZATYI STAGE TEAM színpadi hangosítással projectoros és ledfalas kivetítéssel, komplex audio - vizuális megvalósítással dolgozik.

Az elmúlt 12 évben számos magyar multinacionális cég roadshowján, fesztiválokon, több napos, országos rendezvényeken volt jelen cége, hol hangosítással, hol vizuális eszközökkel.

Új csapás és piac cége számára a legnagyobb külföldi sztárok koncertjeinek munkálatai, így részben vagy teljesen dolgozott már együtt az alábbi elõadókkal és csapatokal:

Boney M, a Saragossa Band, Matt Bianco, Al Di Meola, de ott lesznek eszközei és emberei a Scorpions, George Benson, a Mezzoforte hazai bulijain és a nagy sláger a MAMMA MIA - az ABBA musical élõ bemutatóján is.

Szatyi a Mátrixon


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!