Ma délután tüntetett a JOBBIK békési szervezete az MSZP iroda előtt


Bár nagyon kevés idő állt a lakosság értesítésére, így is kisebb tömeg verődött össze ma este a békési MSZP iroda előtt, hogy a kormány ellen tüntessen:

A Jobbik békési szervezetének délelőtt 11 órakor kiadott felhívása ma este 18 órára hirdetett tüntetést a békési MSZP iroda elé.

A békési Jobbik által most frissen és Békésen először bevetett Flash Mob akció (villámcsődület) nem szokványos kampánystratégia, de Balogh István elnök szerint hatásos és a jövőben is folytatandó technika lesz.

Bár csak kisebb tömeg verődött össze, a rendezvény ideje alatt feltünően sokan jártak arra autóval és lassítva, az autóból figyelték az eseményeket.

Mészáros Sándor volt a rendezvény szónoka, aki az MSZP iroda ajtajában elmondott beszédében követelte, hogy az ország szégyene, az MSZP vezetése haladéktalanul távozzon a politikai életből, legyenek új választások és Bajna Gordon - akinek Hajdúbétes felszámolói akciója miatt többen öngyilkosok lettek - nem merészeljen megszorításokat bevezetni, amikor pontosan ő és elvtársai hozták ezt az országot ilyen nyomorúságos helyzetbe.

A rendezvény rendháborítás nélkül, békésen ért végett. Bár

A rendezvény teljes videóját holnap reggeltől láthatjátok oldalunkon.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!