A Csaba alatti baleset részletei:


Továbbá a megyei ügyelet hírei a Mátrixon:

Közlekedési balesetek:

Békéscsaba és Békés között a 470. számú úton a 17 km + 250 méter szelvényében egy személygépkocsi Békés felé haladt és egy balra ívelõ útkanyarulatban egy másik személygépkocsi elõzését kezdte meg. Eközben áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol figyelmetlensége miatt lesodródott az útpadkára és a szalagkorlátnak ütközött. Ettõl a gépkocsi megpördült és érintõlegesen nekiütközött az elõzött gépkocsinak, majd a bal oldalára borulva állt meg és a motortérben tûz keletkezett. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Medgyesegyháza felõl Mezõkovácsháza irányába közlekedett egy személygépkocsi és a 37 km + 650 méter szelvényben jobbra lehúzódott az útpadkára, majd egy ívben balra próbált megfordulni és a hátulról vele azonos irányba közlekedõ másik személygépkocsival összeütköztek. A baleset következtében 1 személy súlyos-, egy pedig könnyû sérüléseket szenvedett.

Köröstarcsa belterületén segédmotorkerékpáros a Deák utca és a Kossuth utca keresztezõdésénél az elsõbbségadás kötelezõ jelzõtábla ellenére nem biztosított elsõbbséget a 47-es számú fõúton neki balról Szeghalom felõl Mezõberény irányába közlekedõ tehergépkocsinak és összeütköztek. A baleset következtében a motoros 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

Egyéb események:

Battonya közúti határátkelõ helyen jelentkezett kilépésre egy román állampolgár autóbusz utasaként, akinek az ellenõrzése során kiderült, hogy a Magyarországon való tartózkodásának jogszerûségét semmilyen okmánnyal nem tudta igazolni. A személyt elõállították a Battonya HRK hivatalos helységébe, majd átadták a román határrendõrség részére.

2009. április 03-án 08 óra és 13 óra között Gyulán a Szent István utca 10. szám és a Mágocsi utca közötti szakaszon – az 1989. évi III. törvény hatálya alá tartozó bejelentett rendezvény - félpályás útlezárás lesz megtartva.

Ismeretlen tettes Békéscsaba, Nagyrét egyik tanyájának melléképületébõl fûnyírót, fûkaszát, szerszámokat és egyéb eszközöket tulajdonított el. A lopással okozott kár 140.000 Ft.

A Gyulai Rendõrkapitányság munkatársai önbíráskodás bûntett miatt vettek õrizetbe két gyulai férfit.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!