Pataki István újra ringbe száll a polgármesteri székért!


Megjelent: 2010 Augusztus 11. ( Szerda ) 15:33
Módosítva: 2010 Augusztus 12. ( Csütörtök ) 08:09
Bejelentette polgármester-jelöltjét az MSZP

Békés egykori polgármestere, Pataki István újra megméretteti magát Október 3-án, jelentette be mai sajtótájékoztatóján a városi MSZP szervezet vezetője, elnöke Szalai László.

Pataki István rövid beszédében bírálta a városvezetést, véleménye szerint adósságspirálba kerülhet a város és elhibázottnak tart néhány fejlesztést az elmúlt évekből, hangsúlyozva, hogy szerinte felesleges beruházások történtek és nem lettek fontosság szerint rangsorolva azok.

Pataki István azt is bejelentette, hogy a polgármesteri cím mellett a 8. sz. választókörzetben a képviselő posztért is indulni kíván.

A teljes MSZP képviselő – jelölt csoportot csütörtök délután mutatja be a párt.

AZ MSZP sajtóközleménye:

Sajtóközlemény

A Magyar Szocialista Párt Békés Városi Szervezete Pataki Istvánt indítja polgármester jelöltként.

Sajtóközlemény

A Magyar Szocialista Párt Békés Városi Szervezete Pataki Istvánt indítja polgármester jelöltként.
Véleményünk szerint a városnak a gazdálkodáshoz értő polgármesterre van szüksége, aki kezelni tudja az utóbbi négy esztendőben felhalmozott adósságot. Pataki István 12 éven át bizonyította, hogy a költségvetési hiányt nem a városlakók megsarcolásával, a rájuk kivetett többletadóból akarja megoldani. A számok beszélnek: amíg Békés 2006-ig hitel nélkül fejlődött, mára a hitelállomány becslések szerint megközelíti a másfél milliárd forintot.

Október 3-án a választók arról döntenek, hogy pártpolitikus, vagy a köztük élő, őket szolgáló ember kerüljön a polgármesteri székbe. Pataki István már bebizonyította, hogy érdemes a választók bizalmára. Ha őt választják, akkor a város ügyei helyben dőlnek el és nem a fővárosi pártközpontokban. Pártpolitikai távirányítás, vagy helyi politizálás? Ezek közül kell választani!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!