A Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör - KDNP sajtónyilatkozata


A részletek

A Jobboldali Összefogás - KDNP képviselőjelöltjei és Vámos László a Jobboldali Összefogás polgármester jelöltje kijelentik, hogy a kormány országépítő Széchenyi Tervét örömteli és kitűnő dolognak tartják. Hisznek és bíznak abban, hogy ha eddig - ellenkező politikai széljárás ellenére is - építeni tudták a várost, akkor most, mikor a Békést eddig is vezető, polgári és keresztény értékrendet megjelenítő képviselők gondolatiságához hasonló érzelmű kormány áll az ország élén, az építkezésnek még nagyobb tere nyílik számukra, és így a város számára is.

Ugyanakkor hiszik és vallják, hogy Békésnek testre szabott fejlesztési tervre van szüksége. Egy B. Szabó István, egy dr. Vitéz Durkó Antal eszmeiségű, lokálpatrióta irányultságú, a békési józan paraszti észen alapuló sajátos, helyi elképzeléseket megvalósító programra. Olyanra, amely elsősorban a kisemberek mindennapi - apró, de számukra életbevágóan fontos - megélhetéséhez nélkülözhetetlen szükségleteit biztosítja.

A Jobboldali Összefogásnak, a KDNP-nek nincsenek aktivistái, viszont megszámlálhatatlan, a város jövőjében gondolkodó és tenni akaró békési lakos nyújt segítséget önkéntesen és önzetlenül a választási kampányban, igazolvánnyal ellátva, mert tartanak a visszaélésektől...

A Jobboldali Összefogás - KDNP mottója: Polgári kormányhoz békési önkormányzatot, sok helyi ihletésű, önzetlen munkát és segítséget. Helyezkedésben avatott kormányoldali képviselő már amúgy is adott, akinek bizony embert próbáló feladat és kötelesség lesz egész héten Békésért lobbizni Budapesten.

A Jobboldali Összefogás nyugodt kampányt szeretne, sarat nem dobálna, hanem abból inkább vályogot vetne és házat építene, melynek kamrájában hűvös marad a pálinka, s hol sokáig eláll a kosárban a kenyér.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!