Mucsi András: Több ügyben is sikerült haladást elérni!


Tegnap (2009.04.06) tartott sajtótájékoztatót a Békési KDNP:

Dr Pálmai Tamás és Mucsi András sajtótájékoztatójukon az országos ügyek és az EP választás mellett a helyi, Békésen elindított ügyek állásáról is tájékoztatást adtak:

Gázóraállás bekejelentõlap gyûjtése:

Az ÉGÁZ - DÉGÁZ Zrt felkérte Mucsi Andrást, hogy valamilyen módon támassza alá a lakossági igényt a gyûjtõdobozok felállítására, ezért a képviuselõ aláírás - gyûjtést kezdeményez és ezúton is kéri a lakosságot, keresse meg bátran õt levélben vagy akár személyesen is ezügyben.

Kunhalmok:

Békés belterületén 1, de környékén 33db Kunhalom található, a Bartók Béla utcai mûvelés alatt áll, a képviselõ ennek kíméletesebb felhasználását kérte a tulajdonostól

Kim Ír Szem:

Valószínûleg Ferenczi Sándor javaslatára Maloméri zug nevet kaphatja az utca, amelyben gyakorlatilag nem lakik senki.

Törmelékbõl utat!

Mucsi András kezdeményezésére az építési betontörmelék felhasználását is a lehetõségek közé vette az Önkormányzat, jelenleg elõzetes igényfelmérés indult! Jelentkezni a Városházán lehet ezzel kapcsolatban.

A képviselõ röviden reagálni kívánt Szalai László (MSZP) felvetésére a város eladósodásával kapcsolatban, amelyrõl a véleménye az, hogy elég furcsa, ha csak azok a pályázatok nyernek, amelyekben az MSZP-és országgyûlési képviselõk közbenjárnak., továbbá Mucsi András felhívta Szalai László figyelmét arra, hogy az MSZP is megszavazott egyes pályázatokat!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!