Az MSZP Békés Városi Szervezetének sajtóközleménye


Köszönet, tiltakozás és felelősség

Tisztelt Békésiek!

Köszönjük azt a nagyszámú ajánlószelvényt, mellyel jelöltjeinket támogatják méghozzá olyan politikai légkörben, amikor az egyik párt aktivistái listát készítenek azokról a választópolgárokról, akik nem adják oda nekik az ajánlószelvényüket.

Kedves Választópolgárok!

Önök valamennyien büszkék önállóságukra, becsületükre, tisztességükre. Bízunk benne, hogy Önöket nem lehet megvenni sem több százezer forintos állásajánlattal, sem négy kiló hússal. Nem ijednek meg, nem zsarolhatók. Saját lelkiismeretük, érdekeik és meggyőződésük alapján fognak választani.

Négy évvel ezelőtt Varga Zoltán nem fenyegette meg Békést azzal, hogy ha a polgármester nem kormánypárti lesz, akkor elzárják a pénzes csapokat. Ellenkezőleg, mindent megtett azért, hogy városunk minél több állami támogatást kapjon. Erdős Norbertet még meg sem választották, már előre mentegetőzik. Kevés a pénz, sok a fideszes országgyülési képviselő. Így nehéz lesz támogatást szereznie, mondja. Bár neki ez az elmúlt nyolc évben egyszer sem sikerült, azért bizakodjunk vele együtt!

Tisztelt Békésiek!

Az önkormányzati választás Önökről és a városról szól, semmi esetre sem a pártokról. Az Önök felelőssége, hogy a jelöltek személye és ne a pártállása alapján döntsenek. Az MSZP együttműködésre kész a választópolgárokkal, civil szervezetekkel és a városért felelősséget érző valamennyi párttal. A döntés az Önök kezében van!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!