Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör sajtóközleménye:


A részletek:

Sajtóközlemémy

A Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör ezennel tudatja Békés választópolgáraival, hogy - az eredetileg a Jobboldali Összefogás által megmentett - békési Torony Rádió Izsó Gábor polgármester úr és a Jobboldali Összefogás Békésért sajtótájékoztatóit bojkottálja, azokat nem hajlandó leközölni.

Mindezt mélységesen elítéljük, mert teljes mértékben ellentmond a sajtó törvényes működését szolgáló normáknak, a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményének, annak, hogy a választópolgárok felelősségteljes döntésüket széleskörű és mindenre kiterjedő információk alapján hozhassák meg.

Ezáltal a rádió vezetésének lépése ellentétes a Médiatörvény alapelveivel és Békés Város lakosainak érdekeivel. A tulajdonos - és a mögötte álló szűk politikai klikk -döntése a demokratizmus sárbatiprásának példája. A Jobboldali Összefogás Békésért képviselői épp ez ellen küzdenek, s ez is bizonyítja Békésért való küzdelmümk okát, értelmét.

Azaz ne az ellenfél véleményének elhallgatásával, cselszövésekkel, politikai sakkjátszámákkal, hanem a demokratikus elvek tiszteletben tartásával, - a városunkért érzett felelősség tudatában - az összefogás erejével kell szolgálnunk vásrosunk erejét, fejlődését.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!