BÉKÉSI FC: kettős győzelem Orosházán!


OMTK-Rákóczi Vasas - Békési FC 1 - 2 ( 0 - 1 )Royal Sport M.I.o. bajnoki labdarúgó mérkőzés, Orosháza, 250 néző. V.: Mihálik P.

Békési FC: Schvarcz, Szenti, Süli, Ács, Laurinyecz, Kovács (Hrabovszki), Tóth, Polczer (Szarvas), Werle, Kardos, Sztraczinszki (Mede), edző: Kiss János, Szarvas János

G.: Sztraczinszki, Szenti

Az első félidőben magabiztos jó játékkal a békési csapat szerezte meg a vezetést.

A második félidő kiegyenlített játékot hozott, de a vendég csapat még így is a hazaiak fölé tudott nőni. Teljesen megérdemelt a Békési FC győzelme, ami akár nagyobb arányú is lehetett volna ha a helyzeteit jobban kihasználják a fiúk.

OMTK-Rákóczi Vasas - Békési FC 0 - 3 ( 0 - 1 )
U.19-es bajnoki labdarúgó mérkőzés, Orosháza, 220 néző. V.: Nagy Z.

Békési FC: Takács M., Adamik R. (Czene B.), Vincze S., Farkas M., Megyeri Zs., Farkas R. (Reszelő Rómeó), László N., Szabó S., Reszelő J., Szalontai M. (Kocsis T.), Reszelő M. edző: Bíró Péter
G.: Szalontai M., Reszelő J., Reszelő M.
Eddigi mérleg: négy mérkőzésből négy győzelem! Az orosházi rangadó sima vendég győzelemmel zárult. Nagyon kemény ütközetekkel teli mérkőzést láthattak a kilátogatók. Az angol felfogásban bíráskodó játékvezető engedte a test test elleni harcot, ami hazai részről már igen csak durvaságba csapott át. De szerencsére a jó kondival rendelkező békési ifistákat még ez sem tudta kizökkenteni a játékból, a párharcokból is a vendég csapat tagjai kerültek ki győztesen. Teljesen megérdemelt a Békési FC U.19. győzelme, a három gól mellett még három kapufát is lőttek, valamint egy nagycsomó helyzet is kimaradt. Csak így tovább srácok!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!