Mónika Mallorcára Megy!


A békési szolfézstanárnõ fél évig szaxofonos lesz a Rod Stewart Tribute Band-ben! Részletek

Pocsaji Mónika tanárnõ, az Alapfokú Mûvészeti Iskola (Zeneiskola) szolfézstanárnõje és kitûnõ szaxofonos is, aki most októberig egy Spanyol show, a Rod Stewart Tribute Band tagja lesz.

Mónika a Békés Mátrixnak mesélte el elõször a történetet, miszerint kedvenc hangszeréhez kötõdõen az IWIW-en tagja egy klubnak, és egy zenei fejvadász menedzser invitálta meg egy budapesti válogatásra, ahol népes mezõnyt utasított maga mögé hangszeres tudásával.

A munka nem keves: fél éven át a Földközi tenger Spanyol országhoz közeli, fõleg angolok és németek által kedvelt üdülõparadicsomában egy három tagú zenekar tagjaként fog játszani minden este a Rod Stewart dalait játszó csapatban.

Az elsõ olvasatra túl szépnek tûnõ történet - ahogy Mónika is megerõsítette - valós, sõt a tavaszi szünetben már 3 napot kint is töltött leendõ zenekarával Mallorca -n és a próbák remekül sikerültek.

November elsejétõl ismét Békésen, iskolájában folytatja a tanítást és a Mátrix ígéretet kapott arra, hogy képekkel is bemutathatjuk a Mallorcai hétköznapjait

Mallorca a Wikipédiában

Mónika blogja


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!