Előre menetel Békés a jól kommunikáló városok sorában!


Ismét három helyet előrelépett Békés az Image Factory és az Observer rendszeres éves Városimázs toplistáján, a nagyvárosok sorában.

A lista idén harmadik alkalommal mutatja be, hogy mely hazai városok kommunikálnak a legjobban. Békés városa évről-évre jobban teljesít, így míg 2007-ben 47. helyen állt, addig idén már a 26. helyre jött fel, ezzel összesen 21 helyet lépett előre két év alatt. A városháza szakemberei rendszeresen figyelik az éves felmérést és munkájuk során hasznosítják mind a pozitív mind a negatív véleményeket.

Így következő lépésként a városi honlap szerkezetének modernizálása a cél, hogy a folyamatosan frissülő tartalom mellett a könnyebb eligazodás is segítse a városra kíváncsi internetezőket.

A kutatásban a szerkesztők a 2008. november 1. és 2009. október 31. közötti időszak sajtómegjelenéseit értékelték az Observer Budapest Médiafigyelő adatbázisa alapján. A listában szereplő összesen 141 városról több mint ötezer témához kapcsolható közel 24 ezer, az országos szintű nyomtatott lapokban, elektronikus médiában és online sajtóban megjelent hírt értékeltek.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!