Nosztalgia mérkőzés a Viharsarok Kupa keretében!


A 80-as, 90-es évek békési férfi kosarasai gyűltek össze a Viharsarok Kupa idején, hogy egy közös meccsel hagyományt teremtsenek! Képekkel!

A Madzagfalvi napok keretében rendezte meg a Békési ÁFÉSZ SE és a Békési SZSK az 54. Viharsarok kupát.

A szombat este egyik érdekessége volt az első alkalommal rendezett nosztalgia mérkőzés. A 80-as évek végén, a 90- es években a Békési ÁFÉSZ SE csapatában szerepelt férfi játékosok gyűltek össze egy kis játékra, beszélgetésre.

A mérkőzés szép számú közönség előtt zajlott, ahol a két csapat 56-56 arányú döntetlent ért el. Az egyik oldalon a nagy „öregek”, Ladányi, Révész, Hegedűs, Lipcsei, Balikó mellett a fiatalabb korosztályt a Schlimp Zsolt, Bondár Gábor páros képviselte. A következő korosztályt a Dávid, Krizsán, Baukó trió jelentette, és a legfiatalabb Csapó Szilárd volt. A másik oldalon az „öregek” a 66-os korosztály tagjai voltak: Eperjesi Laci, Makra Laci, Balog Lajos, Farkas Attila. A következő generációba az Erdei Ferenc, Balog Vilmos, Bányai Péter, Polgári Ákos, Jakucs Tibor ötös tartozott. Utána jöttek a fiatalabbak: Pásztor Gyula és Trescsik Szabolcs.

Mindkét oldalon voltak szép megmozdulások, szép kosarak, ügyes támadások, így a közönség jól szórakozhatott.

A meccs után közös vacsora következett, ahol a régi történeteket eleveníthették fel a játékosok. Jól sikerült a rendezvény, így igyekszenek a szervezők hagyományt teremteni belőle.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!