Múzeumi Pályázatok!


A Békés Városi Jantyik Mátyás Múzeum a közelmúltban 2 pályázatot nyújtott be a Nemzeti Kulturális Alaphoz ünnepi fõkötõk restauráltatására, illetve a múzeum raktárának gázosítással történõ rovarkártevõ-mentesítésére, fertõtlenítésére összesen 650 E Ft értékben.

A Békés Városi Jantyik Mátyás Múzeum a közelmúltban 2 pályázatot nyújtott be a Nemzeti Kulturális Alaphoz ünnepi főkötők restauráltatására, illetve a múzeum raktárának gázosítással történő rovarkártevő-mentesítésére, fertőtlenítésére összesen 650 E Ft értékben.

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium Vendégváró Tájházak c. pályázatára szintén támogatási igényt nyújtott be a Tájház karbantartási munkálatainak elvégzésére és világításkorszerűsítésére mintegy 2 M Ft értékben.

A Békési Nyílt Napok keretében Gyöngyállatok, gyöngyékszerek készítésére várjuk az érdeklődőket 2009. május 16-án (szombaton) a Tájházba (Békés, Durkó u. 8. sz.) 13-16 óra között. A részvétel ingyenes, az alapanyagokat biztosítjuk. A foglalkozást Végh Judit vezeti.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!