Izsó Gábor és Jobboldali Összefogás tartott sajtótájékoztatót!


Békés elindult a fejlődés útján, temérdek visszajelzést kapott erről személyesen Izsó Gábor független polgármester-jelölt és a Jobboldali Összefogás csapata is.

Elkészült gazdasági tervük is, a polgármester külön kitért a munkahelyteremtésre, a turizmus fejlesztésére.


Évente 10-14 utca aszfaltozása a cél, az elmúlt években a kormány erre semmilyen lehetőséget, pályázati pénzt nem biztosított.

Az emberek megélhetését kell első sorban biztosítani. A részletes programot a Békési Újság héten megjelenő száma fogja tartalmazni.


Vámos László (1.sz. vk) Az úthálózat minőségének, a járdák állapotának javítása, a közlekedési biztonság fokozása és a külső körzetek közbiztonságát tartják a legfontosabbnak körzetében lakók.

Mészáros Sándor (2.sz. vk) Infrastuktúra fejlesztés és munkahelyteremtés a legfontosabb, ezek az újabb ciklus végére nagy biztonsággal megoldhatóak.

Dr Pálmai Tamás (3.sz.vk) Ott kell lakni a választókerültben, így lehet az ott lakók apró gondjaival találkozni. az út alapok megerősítése több utca végén (Teleki) az Asztalos utca végén lévő tó rendbetétele.
Jelentős számú békési lakos él körzetében tanyavilágban is.

Mint kampányfőnök beszámolt arról, hogy a Jobboldali Összefogás plakátjait rendszeresen lerángatják, tönkreteszik. Dr Pálmai szerint több helyről hallottak már arról, hogy lesz állítólag olyan csapat Békésen, amely megpróbálja Izsó Gábor fotóját saját plakátján szerepeltetni, annak engedélye nélkül.

Ezúton tájékoztatja Békés lakosságát a Jobboldali Összefogás, hogy Izsó Gábor kizárólag a Jobboldali Összefogás plakátjain, szórólapjain szerepel.

Balázs László (5.sz. vk) Körzetét folyamatosan járva gyűjti a lakosoktól az igényeket, az ötleket, a Vállalkozói Tanács tagjaként pedig aktív szerepet vállal a közéletben.

Pocsaji Ildikó (7.sz. vk) A lakosságtól gyűjti jelölése óta a véleményeket és a megvalósítandó ötlekete. Mint kultúrával foglalkozó tanár, fontos szerepet szán tevékenységében annak fejlesztésére.

Mucsi András (8.sz.vk) Kiemelt szerepet kell hogy kapjon továbbra is az infrastruktúra fejlesztés. Tovább építve a Peremkerületi programot. Szeretne egy nagyberuházást is kivitelezni, a hiányzó Táncsics utcai kerékpárút befejezésést is szeretné elérni.

Izsó Gábor polgármester végezetűl minden békésit arra kér, hogy támogassa szavazatával Őt, mint független polgármester-jelöltet és csapatát, a Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kört.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!