Sajtótájékoztatót tartott a békési FIDESZ és Halász János államtitkár


Halász János elmondta, hogy nem először jár Békésen. Erdős Norberttel közösen dolgoztak a parlamentben.

A politikus a Nemzeti Erőforrás minisztériumának államtitkára nagy várakozással tekint a választások elé, több kulturális épületben is járt Békésen, így példáúl a Békési Galériában is.

Halász János azt javasolja, mindenki gondoljon a szavazásra, amikor a Fideszre, a változásra szavaztak.

Elindult a munka az országban. A politikus szerint a békésieknek a Fideszre kellene szavaznia.


Csibor Géza (2.sz. vk) szerint a járdák állapotánk kell javítani, nem csak útalap kell, hanem aszfaltutak, körzetében egy játszóteret is szeretne létesíteni.Munkahelyteremtés kell, a várost szépíteni kell.

Blaskovits Péter (5.sz. vk) A Jobboldali Összefogás sajtótájékoztatóját nézve a képviselő-jelölt szerint Orbán Viktor a békési Fideszt indította, a Jobboldali összefogás a Fidesz ellen megy. Blaskovits Péter szerint az ő csapatuk a garancia a Fidesz programjára. Fontosnak tartja, hogy a diplomás fiatalok hazatérve itt találjanak munkát.

Erdős Norbert többek között elmondta, hogy Békésen, a választáson csak és kizárólag a Fidesz jelöltjei rendelkeznek kormánypárti támogatással.

A képviselő a Széchenyi terv támogatására kér mindenkit.

Lele Árpád ( 4.sz. vk) szerint lendületes, élhető várost szeretne a békési Fidesz, a képviselő úgy érzi, a kulturális élet sokat fejlődőtt, de megrekedt, mint szerint példáúl a Madzgafalvi Napok. A képviselő-jelölt pozitív példaként a csabai kolbászfesztivált említette. Lele Árpád szerint a továbblépéshez pl mezőgazdasági vásárok, rendezvénysorozatok, szakmai napok szervezeésére is szükség lenne a városban

Az élhetőség a törekvést is jelenti az infrastruktúra fejlesztésére.A mostani városvezetés alatt Békés szerinte sokat fejlődött, de egy Fideszes önkormányzattal ennél többre is képes lenne.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!