Sajtótájékoztatót tartott a békési Jobbik


Családi Napot rendez a párt szombaton Békésen, a Rendezvénytéren 10 órától.

Kima Norbert (4.sz. vk) szerint saját körzetében a közmunkaprogramot hatékonyabbá kellene tenni. A helyi termelők termékeit kell vásárolni. Meg kell venni a helyi piaci, helyi vállalkozók által gyártott termékeket. Kéri a lakosságot, hogy ezt a tényt mérlegeljék.
Kéri a választókat, akik bíznak a szebb jövőben, támogassák szavazatával a Jobbik jelöltjeit.

Molnár József képviselő és polgármester-jelölt szerint, saját 3. sz. vk-ben kiemelkedő probléma Dánfok, melyre komplex programot épített a békési szervezet. Öko és aqua turisztikai központot, élő élményparkot kívánnak itt létrehozni. Konferenciaközpontot, tematikus túraprogramokat valósítanának meg.

Önálló dánfoki energiaellátó művet építenének, amely a vízre alapulna.

Molnár szerint a Fidesz és a Jobboldali Összefogás korábbi politikai házasságának zajos szétválása folyik a városban. Hatalmi harc folyik, de a Jobbik szeretne kimaradni ebből, mivel a választás után sem fog csitulni, nem fognak együttműködni. Kéri, hogy akik elutasítják ezt a harcot, szavazzanak a Jobbikra és annak polgármester-jelöltjére.

Termelő és nem látványberuházásokat szeretnének megvalósítani.

Molnár szerint hitelspirálban van a város. A Fidesz vezető politikusai ezt gerjeszthetik egy-egy kijelentésükkel.

A Jobbik alternatívát, megoldást kínál.

Balogh István (2.sz. vk) a megyei listán a 2. helyen jelölt a Jobbik listáján. Balogh szerint felháborító szórólapok jelentek meg, amelyek azt sugalják, hogy a városvezetés tagjai maguk finanszírozták volna a fejlesztéseket.

Családi napot tart a Jobbik október 2-án szombaton az Erzsébet ligetbe. Délután 16 órától a Palmetta ad koncertet.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!