Szombat este hivatalosan is megnyitották a Borozót!


A 100 fõs VIP bulin a Békés Mátrix is ott volt! Bõvebben:

Ropogós csülök, békési szelet, sajttal- aszaltszilvával töltött csirkemell, sültburgonya, rizi-bizi, házi vegyes saláta, majd desszertnek diókrémes palacsina mazsolával, csoki öntettel és tejszínhabbal. - ez volt a szombat esti menü annak a közel 100 fős vendégseregenk, akiket a Békés Medián KFT és Gál László hívott meg személyesen a Nagyház Pince Borozó megnyitása alkalmából rendezett vacsorára.

A pincét Izsó Gábor polgármester nyitotta meg és rövid beszédében hangsúlyozta, hogy a pince mostani felújított állapota, étteremként történő üzemeltetése, egykori fényének visszaállítása régén kívánatos volt már és a pince mindig is többet érdemelt, mint hogy discoként üzemeljen.

Izsó Gábor utalt rá, hogy most olyan vendéglátós kezébe került az irányítás, aki nagy túlélő, sokszor bizonyított és az egész étterem menedzselése jóval túlmutat majd Békés határain - a pince vonzó látványosság lesz a megyében is.

A vacsorán ott volt a város jegyzője, a képviselő - testület több tagja - jobbról és balról is - intézményvezetők, nagyvállalkozók, üzelti partnerek és a helyi elektronikus médiumok képviselői is.

A jó hangulató vacsora zenészei a Csökmei testvérek voltak.

Gál László a Békés Mátrixnak elmondta, az igazi munka most kezdődik, amikor is pár héten belül bevezetik az étlapos rendelést, rajta igazi "retro" kajákkal és hétvégenként is hosszított nyitva tartással, kedvezményekkel várják majd vendégeiket.

Menüs étkeztetésük minden eddig csúcsot megdöntött, a helyben fogyasztás és a kiszállítás is még a korábbi adatokat is túlszárnyalva jelentősen megnőtt.

Folyamatosan kötik le nálunk a rendezvényeket, lakodalmakat és különleges lesz a Május 16. nap, amikor is több mint 600 főre és több külső helyszínere is főznek majd a Nagyház Pince Borozóban.


(X) Békés Mátrix Reklám - 06 20 9 351 683

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!