Családi nap volt a Karacsban!


2010. október 16-án a kedvezőtlen időjárás ellenére nagyon sok család döntött úgy, hogy a délutánját a Karacs tagintézmény Szánthó utcai épületében tölti.

A vendégeket Farkas Lászlóné igazgató asszony köszöntötte.

Őt követte egy rövid kulturális műsor, melyet az Ótemető utcai óvodások pom-pom bemutatója nyitott meg. Nagy tapssal jutalmazták az apróságok produkcióját, mint ahogy Csordás Ákos, iskolánk volt diákjának éneklését is.

Fellépett még az IDO Hip-Hop Világbajnokságon járt Schuster Vivien és Hagymási Réka egyéni és páros tánccal.

A műsort az Energy Dance Cool csoportja zárta.
Köszönjük valamennyi fellépőnek, hogy színesítették a délutánt!

A tornateremből a frissen sült kolbász illata csábította a vendégeket az ebédlő felé. Családiasan kialakított asztalok mellett lehetett falatozni, beszélgetni, közben a kivetítőn folyamatosan peregtek az iskola életéből összeállított diasorozatok.

Nagy sajnálatunkra a három órától szervezett szabadtéri programokat az eső elmosta, így elmaradt a póni lovaglás, a tűzoltó autózás, a csónakázás az Élővíz-csatornán.

Az íjászok nem adták fel, ők az épület első emeleti folyosóján várták a gyerekeket, a második emeleten pedig a gördeszkások tanítgatták az érdeklődőket.

Lehetőség volt gyöngyöt fűzni, agyagozni Kiss Anikóval, bőrdíszeket készíteni.
A kisebbeknek a tornateremben felállított trambulin nyújtott szórakozási lehetőséget, mellette „horgászhattak”, a legügyesebbeknek jutalom is járt.
„Bohóclányok” lufit hajtogattak, majd bábszínházba invitálták a gyerekeket.
Aki pedig szereti a zenét, a karaoke teremben énekelhetett kedvére.

Volt zsákbamacska, tatto, csere-bere.

Sor került két vállalkozó osztálynak /7.a, 8.c/ köszönhetően kötélhúzásra is. A csapatokat 3 szülő, 3 gyermek alkotta. A versenyt az „öregebbek” nyerték.

Reméljük, hogy mindenki talált magának kellemes időtöltést, jól érezte magát szülő, gyermek egyaránt, és jövőre is ellátogatnak majd erre a programunkra.

Köszönjük a szülők, osztályközösségek anyagi és természetbeni támogatását!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!