Nívós szakmai díjat nyert a város!


Békés városa az elmúlt esztendőkben folyamatosan nevez a Virágos Magyarországért virágosítási, parkosítási és környezetszépítő versenyen. Idén a Magyar Önkormányzati Főkertészek Díszkertészek Kertépítők és Parkfenntartók Szövetségének különdíját kapta Békés.

Békés városa az elmúlt esztendőkben folyamatosan nevez a Virágos Magyarországért virágosítási, parkosítási és környezetszépítő versenyen. Idén a Magyar Önkormányzati Főkertészek Díszkertészek Kertépítők és Parkfenntartók Szövetségének különdíját kapta Békés. A díjat a balatonfüredi Anna Grand Hotel dísztermében vette át Izsó Gábor polgármester képviseletében Turák Helga, a város főkertésze valamint Mester Péter, a Békési Városvédő és Szépítő Egyesület elnöke október 15-én. Város kategóriában Balatonfüred lett idén a győztes.

A Virágos Magyarországért versenyhez kapcsolódóan a Virágos Békés környezetszépítő verseny helyi szinten méretteti meg a nevezőket. Azon túl, hogy a pályázatok szép számmal érkeznek a különböző kategóriákban, a vállalkozók és civil szervezetek is egyre több különdíjat ajánlanak fel a résztvevőknek.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!