Pályázatírás és elektronkus ügyvitel képzések Békésen


Civilszervezetek vezetőinek és tagjainak ingyenesen!

A “Hazai pályázatírás és projektvezetési alapok” képzés során a résztvevők megismerkednek a hazai pályázatok és projektek tervezésének, vezetésének legfontosabb szabályszerűségeivel valamint a projekt lebonyolításának módszereivel.

A képzést azoknak a civil szervezetek vezetőinek és tagjainak szánjuk, akik a pályázatírás és projektvezetés közvetlen gyakorlati tapasztalatait kívánják megismerni és saját tapasztalataikkal összevetni. Akik saját szervezetük forrásbevonó képességét kívánják eredményesebbé tenni. Számítunk és építünk a résztvevők aktív, műhelymunkára épülő részvételére.


Elektronikus ügyvitel
Érezte már úgy, hogy nem találja meg a szükséges és fontos információkat az interneten és nem tud egyenlő eséllyel pályázni az informatikában járatosabb civil szervezetek mellett? Volt már arra példa, hogy nem találta számítógépén a dokumentumait? Szeretett volna közösen dolgozni munkatársaival egy-egy dokumentumon, de nem tudta hogyan lehet ezt megtenni? Jelentett már problémát az elektronikus pályázati rendszerek használata? Gondolt már arra, hogyan lehetne szervezetének híreit hatékonyan eljuttatni célcsoportja tagjainak?

Az elektronikus ügyvitel képzés segítségével választ kaphat ezekre a kérdésekre!
A képzésen résztvevők a mindennapi munkájuk során használható gyakorlati ismereteket szereznek az alábbi területeken:
Internetes környezetben történő csoportmunka; online dokumentum szerkesztés, naptár, rss olvasó, megosztások.
Elektronikus pályázatírás és ügyintézés az EPER elektronikus pályázati rendszer által.
Kapcsolatépítés, online marketing alapok: saját ügyfélkör a közösségépítő honlapok pl.: Facebook, Twitter, és egyéb közösségi alkalmazások által.

BŐVEBB INFORMÁCIÓK:

http://eletfa.hu/kepzes/473-elektronikus-ugyvitel

http://eletfa.hu/kepzes/474-hazai-palyazatiras


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!