BÉKÉSI FC: magabiztos győzelem idegenben, írtózatos ifi balszerencse!


Békéscsabai Máv SE - Békési FC 0 - 2 (0 - 0)Royal Sport M.I.o. bajnoki labdarúgó-mérkőzés, Békéscsaba 200 néző. V.: Mihálik P. - Bíró Péter edző beszámolója a Békés Mátrixon!

Békési FC: Schwarcz - Szenti, Süli, Ács, Tóth R., Werle (Czinanó B.), Ladányi, Tóth T., Polczer (Géczi),Szarka, Kardos, edző: Kiss János, Szarvas János
G.: Ács Richárd, Szarka Zoltán.
A tabella élén álló Békés félgőzzel is magabiztosan és megérdemelten nyerte meg a vasárnap délután rendezett találkozót.

Békéscsabai Máv SE - Békési FC 4 - 4 (2 - 2)
U.19-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés, Békéscsaba 130 néző. V.: Kovács A.

Békési FC: Takács M. - Megyeri Zs., Szabó S., Adamik R., Kocsis T. (Szalontai M.) - Antóni Z., Reszelő Rómeó, László N., Római J. - Reszelő J., Reszelő M., edző: Bíró Péter

G.: Reszelő Márk (3), László Norbert

Békési szemszögből egy írtózatos balszerencsés mérkőzésen a tabella élén azonos pontszámmal álló két gárda találkozott egymással. A békéscsabai együttes már a 15. percben 2 - 0 arányban is vezetett ezután a vendégek fokozatosan átvették a mérkőzés irányítását és még az első félidőben ki is egyenlítettek. A második félidőt a békési csapat ott kezdte ahol az elsőt abbahagyta, kapujához szegezte ellenfelét.

Az 55. percben egy ártalmatlan szituációból a játékvezető téves büntetőt ítélt a hazai csapat javára, az erdmény 3 - 2. Ez hidegzuhanyként hatott a békési srácokra, minden kezdődhetett előlről. Az utólsó 20 percben a Békés teljesen beszorította ellenfelét, aminek meg is lett az eredménye, egy szép akcióból László Norbert volt eredményes (3 - 3).

A 88. percben pedig egy szép egyéni megmozdulásból Reszelő Márk megfordította a mérkőzés állását (3 - 4). Ezután a hosszabbításban megint hidegzuhany érte a békési fiúkat, egy ártalmatlan szituációból védő és kapus nem értette meg egymást aminek következtében a kapufa segítségével a labda becsorgott a gólvonal mögé, öngól (4 - 4).

Összességében dícséret illeti a békési srácokat, nagyot küzdöttek, jobbak voltak ellenfelüknél, de a játékvezető és fortuna segítségével a csabaiak otthon tudták tartani az 1 pontot.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!