Palmetta Zenekar: A héten stúdióban a csapat!


Tavasszal jelenik meg a Palmetta második lemeze! A Facebook-on rajongói oldalt is indítottak! A Lengyel rádiókban is kedvelik a csapatot!

Az idei év koncertjei nagyon jól sikerültek, köszönjük így utólag is a közönség lelkesedését, kiemelve a Magyar Szigetes szereplést, melyből egy jubileumi válogatás DVD is készülni fog, melyen szerepel zenekarunk is egy dal erejéig. A kiválasztott ének egyenlőre legyen meglepetés.

A Palmetta híre (hála a jó koncerteknek, és az albumról érkezett pozitív visszajelzéseknek) egyre jobban nő, ezért is történhetett meg, hogy meghívást kaptunk Lengyelországba, a még szervezés alatt lévő Lengyel-Magyar Barátság fesztiválra, illetve lengyelhonban több rádió is játssza dalainkat!

Két táncosunk, név szerint Okányi Mihály és Gellén Péter sikeresen továbbjutott a VI. Országos Ifjúsági Szólótáncverseny területi selejtezőjén bekerülve ezzel a döntőbe. Ezúton is gratulálunk nekik!

Október 30.-án Mezőberényben szerveztünk egy zenekari vacsorát, mely jó hangulatban és vidámságban telt el. Az estéről készült fotók felkerültek honlapunkra is a békési koncertképekkel együtt.


Elindult facebook oldalunk is, melyet a www.facebook.com/palmettazenekar címen lehet megtekinteni


A legfontosabb hírünket a végére hagytuk, miszerint a zenekar a héten felveszi az új nagylemez hanganyagát, mely jövő tavasszal fog megjelenni, extraként pedig egy DVD mellékletet is fognak kapni az album vásárlói!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!