Jótékonysági koncert lesz Békésen a vörösiszap károsultak megsegítésére!


A koncert sztárvendége Balázs Fecó lesz.

"Évszakok" jótékonysági koncert Balázs Fecóval, az iszap károsultak megsegítésére


Mint arról értesülhettek, hazánk bizonyos részét egy visszafordíthatatlan katasztrófa, a vörös iszap áradás teljesen lakhatatlanná tette, az ott élők szó szerint mindenüket elveszítették. A Békés Városi Kulturális Központ is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, ami az ország több városában eme ügy megsegítésére bontakozott ki. E nemes cél élére állt Balázs Fecó, aki nemcsak zenei pályafutása révén ismert előadóművész, de nevéhez fűződik számtalan jótékonysági megmozdulás, többek között a sitkei kápolna helyreállításában való közreműködés, melyért megkapta a Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztjét.

Balázs Fecó egyzongorás szóló előadói estjére szeretnénk meghívni Önöket a Békés Városi Kulturális Központba 2010. december 12-én (vasárnap) 18,00 órától. A rendezvény célja, segítségnyújtás a vörös iszap károsultjainak.

SEGÍTSEN, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Sajnos sokan úgy gondolják, „kicsik” ahhoz, hogy nagy dolgokat ajánljanak fel, a lehetőségeik végesek, de összefogva a sok kicsi együtt az arra rászorulóknak a MINDENT jelentheti.

Az est folyamán fellép még az Ats & Renko békési formáció is.
Jegyárak: 2.900,- Ft /fő

A rendezvény ideje alatt a helyszínen emlékkönyv lesz elhelyezve, melybe a koncert látogatói leírhatják jókívánságaikat, a turné végén a befolyt összeggel együtt az emlékkönyveket is átadjuk.

Szervezők:
Blue-Art-Team Kft.
Békés Városi Kulturális Központ


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!