Pocsai Ildikó és Mucsi András tisztségviselők és képviselők tartottak sajtótájékoztatót


Békés - Gyula buszjárattal kapcsolatban ismét lépni kíván a KDNP hangsúlyozta Mucsi András.

A Volán társaság eddig nem adott érdemi választ, ezért a képviselő arra kéri a békési lakosságot, hogy jelezzék felé azok, akik Gyulán dolgoznak, tanulnak, vagy korházi kezelést vesznek igénybe, az ünnepekig, milyen időtartamban utaznának busszal Gyulára, hogy így írásban léphessenek fel az ügy érdekében.

Október 28-án döntés született arról, hogy a Gyékény utcában útszélesítés és csapadékelvezető árok kialakítás vált lehetségessé.

2011-ben a város újratelepítésének 300. évfordulóját ünnepli, már készül az ünnepi év programsorozata. Ehhez kapcsolódóan Kecskeméti Gábor születésének 100. évfordulóját is megünneplik, könyv jelenne meg a város 1920 utáni történetéről.

A Pusztaszeri utca lakosai keresték fel Mucsi Andrást, hogy a megnövekedett a belvíz és a rágcsálók, kártevők elszaporodása miatt segítsen - ennek megoldása folyamatban van.

Pocsai Ildikó képviselő javaslatot tesz egy köztéri nyílvános WC létrehozására, illetve a Kossuth utcai buszállomás ártézi kútjának újraindítására.

A képviselő hamarosan felkeresi a körzetében található közintézményeket és továbbra várja a javaslatokat és az ötleteket.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!