Elkezdődött a II. Közösségi Média Konferencia Békésen!


Az eseményt Izsó Gábor polgármester nyitotta meg!

Minden eddiginél nagyobb figyelem követi a ma 10 órakor a Kulturális Központ Kápolna termében kezdődő konferenciát, melyre kizárólag csak a neten lehetett jelentkezni.

A tartalom magért beszél, az eseményen a Békés Mátrix is megjelent.

A nonprofit közösségek hatékony működésének egyik gátja az online média lehetőségeinek gyenge kihasználása. Bár egyre több szervezetnek van saját honlapja, ezek a honlapok nagy energia befektetéssel, minimális látogatót tudnak vonzani. Az idő múlásával pedig a technológiai és szemléletbeli lemaradás egyre csak növekszik.
Hogyan lehet másként, hatékonyan gondolkodni arról a lehetőségről, ami soha nem látott közelségbe hozta híreink, tudásunk megosztását, koncentrálását?
Mit tudunk kezdeni ezzel a karnyújtásra lévő lehetőséggel?
Tovább nő lemaradásunk, vagy fel tudunk zárkózni?

A konferencia témáinak és előadóinak rövid bemutatása:
Gombos Zsolt
az Online Marketing Akadémia egyik alapítója. Célja, hogy minél több kis és középvállalkozás tudja kihasználni az internetes jelenlétet. Meggyőződése, hogy rengeteg olyan szegmens van még mindig Magyarországon, ahol egy jól felépített, online stratégiával könnyen ki lehet ugrani a konkurensek közül. Számtalan esetben bizonyította ügyfeleinek, hogy egy átdolgozott, új weboldallal hihetetlen eredményeket lehet elérni.
Konferenciánkon a közösségi média szerepéről, hatásáról tart előadást, mindarról, ami miatt a közösségi média ma már kikerülhetetlen tényező.

Vida Ági
kismamaként két gyermek mellől kezdett vállalkozni és alig fél év alatt felépítette Magyarország leglátogatottabb kismamáknak szóló blogját. Azóta 6 infoterméket készített gyermeknevelésről, önismeretről és online vállalkozásról. Ági nem untat fölösleges elmélettel, azt tanítja meg, ő hogyan éri el az eredményeit: tesztelt és bevált saját módszereket mutat meg.
Konferenciánkon az online marketing lehetőségeiről tart előadást, többek között arról, hogy hogyan lehet naponta több ezer érdeklődőhöz eljuttatni honlapjaink híreit.

Balogh Csaba (tsabeeka)
a Goldenblog 2010 IT kategóriájának győztese, újságíró, webes tanácsadó, a Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének oktatója.
Konferenciánkon a kis- és középvárosokban működő civil szervezetek közösségi webes felületeken elérhető látszólagos és valódi lehetőségeiről tart elődadást.


Koszecz Sándor
az Életfa Kulturális Alapítvány elnökeként fontosnak tartja, hogy a nonprofit közösségek fel tudjanak zárkózni azokhoz az internetes lehetőségekhez, amelyek a nonprofit szervezetek szakmai eredményességét növelni tudják.
Konferenciánkon az Életfa Alapítvány civilek számára ajánlott lehetőségekről, képzésekről tart tájékoztatót.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!