Erste-Békési FKC - Csömör KSK


Gávai Ferenc edző, és négy játékos nyilatkozott arról, mit vár a hétvégi mérkőzéstől..

Gávai Ferenc: "Mindenképpen győzelmet szeretnék, ami remélem jó játékkal is párosul majd. Az év utolsó mérkőzésén szeretnék győzelemmel és jó játékkal búcsúzni a szurkolóktól! Külön öröm, hogy Zöldy Tamás újra játszik. Így remélem, hogy a taktikai repertoárunk is bővülni fog."

Polgár Tibor: "Semmi más célunk nem lehet, csak a két pont begyűjtése és az idei év utolsó hazai mérkőzésén, a közönséget maximálisan kiszolgáló meggyőző sikert várok."

Habuczki Tamás: "Természetesen hazai pályán győzelemmel szeretnék búcsúzni a 2010-es évtől és úgy érzem, hogy az idei évben a kitűzött célt 90%-ban teljesítettük. Kellemes Ünnepeket kívánok minden békési szurkolónak és sportbarátnak!"

Ardeleán Péter: "Az év utolsó mérkőzésétől mindenképpen győzelmet várok, ami nehéznek ígérkezik, mert egy egységes, szervezett csapat érkezik hozzánk!"

Zöldy Tamás: "Számomra fontos a hétvégi mérkőzés, hiszen egy sérülés miatti hosszú szünet után, most játszok először. Csömör egy futós csapat, de bízom benne, hogy hazai pályán győzelmet tudunk aratni!"


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!