Elit Ökölvívók Országos bajnokságán járt a Surman Box Club


2010. december 8-11 között rendezték Nagykanizsán a felnőtt korú ökölvívók országos bajnokságát. A versenysorozatban 40 egyesület 91 öklözője lépett a kötelek közé.

A Surman Box Clubot a még ifjúsági korú (17éves) Fodor Milán képviselte, aki az 56kg-os súlycsoportban húzott kesztyűt.

A teljes mezőnyben ez a súlycsoport volt az egyik leg nehezebb, hiszen itt volt a legtöbb olyan ökölvívó, akik közül a végén bármelyik végezhetett az első helyen, és közéjük tartozott a mi versenyzőnk is.

Milán az éremért a szolnokiak kitűnőségével Nagy Krisztiánnal találkozott. A két fiú mindent megtett a győzelemért, hiszen ezen a mérkőzésen, már az országos dobogóra kerülés volt a tét. A mérkőzés végig igen szoros volt és a gépi pontozásos rendszerben a bírák sem nagyon nyomtak találatot, de sajnos a végére a szolnoki fiú kerekedett nagyobb pontelőnybe és a végén 8:2-es pontozásos győzelmet aratott. Milán ezzel az Országos bajnokságot az 5. helyen zárta.

December 17-19 között a tatai edzőtáborban az ökölvívó edzők számára tovább képzés lesz, amelyen, a Magyarországon működő több mint 200 edző közül megközelítőleg 40-et hívtak meg és erre az eseményre meghívást kapott a Surman Box club vezetője és edzője Surman Zoltán is.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!