Ma Este Feltárul Dr Gyarmath Olga néni titkos doboza!


Különleges meglepetéssel készül a Békés Mátrix a BÉTAZEN megnyitója elõtt egy héttel! Eddig sehol nem publikált fotókkal köszöntjük a 33. éve megrendezésre kerülõ zenei napokat! Részletek:

Dr Gyarmath Olga a Békés-tarhosi Baráti Kör egykori alelnöke halála elõtt pár évvel egy nagyobb papírdobozt bízott Vámos Zoltánra, amely Olga néni válogatott BÉTAZEN -rõl készített fényképgyûjteményét tartalmazta.

Vámos Zoltán elmondása szerint azért neki adta át, mert bízott abban, hogy mivel Zoli eddig is számos anyagot gyûjtött össze (videók, filmfelvételek, írások) így nála jó kezekbe kerül és biztosítja, hogy sokáig fenn marad.

Nem utolsó sorban - meséli Vámos - mivel Õ volt a legfiatalabb békési, aki szülei révén napi kapcsolatban állt a BÉTAZEN szervezésével, örökségével.

Vámos Zoltán engedélyével ma estétõl feltárul Olga néni doboza, benne több mint 500db kép, amelybõl az idei BÉTAZEN kezdetéig minden este egy -egy tematikus, válogatott sorozatot láthattok oldalunkon.

Ezek a képek azért is különlegesek, mert összesen egy példányban léteznek és soha, semmilyen nyilvánosság elé még nem kerültek.

A Békés Mátrix és Vámos Zoltán, a Békés TV vezetõje ezekkel a ritka és megismételhetetlen sorozatokkal szeretne tisztelegni és köszönteni az idei BÉTAZEN rendezvénysorozatát, egykori alapítóit és résztvevõit.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!