Meghalt a POP KIRÁLYA!


Michael Jackson a 80as évek ikonja, az amerikai zeneipar legsikeresebb elõadója volt! Bõvebben:

Michael Jacksonnak csütörtökön délben megállt a szíve, majd a zenész nem sokkal a kórházba szállítás után meghalt. Lezárult egy korszak a poptörténelemben, minden idõk egyik legjobb elõadóját veszítettük el.

Igaz a hír, amirõl mindenki beszél és amit senki nem tud elhinni: meghalt Michael Jackson. A sztárnak csütörtökön délután megállt a szíve, a kiérkezõ mentõsök rögtön megpróbálták újraéleszteni - az elsõ hírek szerint sikeresen, ugyanakkor más források szerint a zenész már ekkor halott volt. Jacksont a UCLA Medical Centerbe szállították, ahol megerõsítették, hogy a zenész szervezete feladta a küzdelmet. Jacko 50 évet élt.

Az utóbbi hónapokban mindenki Jacko-ról beszélt, a sztár vissszatérõ turnéja júliusban indult volna Londonban. Michael Jackson volt minden idõk egyik legsikeresebb zenésze. 11 évesen kezdte a karrierjét, összesen 350 millió albumot adott el, a kritikusok szerint Õ az egyetlen, akit Elvis Presley-vel és a Beatles-szel lehet egy szinten emlegetni.

Ég Veled, Jacko!

Forrás és cikk: www.music.hu

A Mátrix legsimertebb klippjével emlékezik vissza a poplegendára, ez a felvétel indtotta annak idején útjára MJ karrierjét, az emlékezetes Billie Jean fellépés a MOTOWN RECORDS 25. születésnapján!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!