Új vezetés a Békési Labdarugó Klub élén!


Gyökeres átalakulás kezdõdik a békési fociklub körül!Az új vezetõk elõször a Békés Mátrixnak meséltek terveikrõl! Bõvebben:

Képünkön a vezetés egyik fele, balról Kónya László elnökségi tag, középen Juhász Zoltán cukrászmester, a klub elnöke, jobb oldalt Bíró Péter, szakmai vezetõ.

Amint azt az elnök, Juhász Zoltán a Mátrixnak adott interjúban kifejtette, cél a teljes átalakulás, a békési foci hírnevének, rangjának visszaállítása, a sokkal jobb és hatékonyabb kommunikáció kiépítése a médiumok felé, a meccsek népszerûsítése, elérni, hogy egy hazai mérkõzés esemény legyen a városban

Bíró Péter arról beszélt, hogy mint szakmai vezetõ egy teljesen új csapatot kell, hogy felépítsen és hogy az utánpótlás kiépítése is kellõ hangsúlyt kell, hogy kapjon. Mint elmondta, jelenleg a bajnokság sorsolásának eredményét várják és nagyon készülnek elsõ meccsükre.

Juhász Zoltán elnök és Kónya László elnökségi tagok azt is elmondták a Mátrixnak, hogy gõzerõvel és a helyi médiumok támogatásával készülnek az elsõ augusztusi hazai meccsre, amely nem sima mérkõzés lesz, hanem egy nagyszabású fiesta, sok sok meglepetéssel.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!