Apáti-Nagy Lajos a meghívást kapott a Csuta Mûvésztelepre


A kiállítás után Csuta György festõmûvész hivtalosan is meghívta Lajost a tábor alkotói közé! Bõvebben:

Apáti-Nagy Lajos: PixelHarmóniák címmel látható kiállítását Vámos Zoltán operatõr - média és mozgóképismeret tanár, a Békés Tv vezetõje nyitotta meg, aki erre az alkalomra Lajos képeibõl egy kisebb filmetûdöt is készített, amely alatt Lajos saját szerzeménye szólt.

A kiállításon 60 kép, 30 táblára osztva mutatja be a zene és a képek kapcsolatát. A felvételek érdekessége, hogy minden kép egyedi - Lajos abszurd humorára annyira jellemzõ - elnevezést kapott.

Templomi orgonától a DJ pultig, a városi koncerteken keresztül a komolyzenei pillanatokig minden a zenével kapcsolatos a kiállításon.

A szépszámú résztvevõ - rokonok, barátok, ismerõsök, kollegák és a mátrix olvasóinak gratulációi után igazi meglepetésként Apáti -Nagy Lajost Csuta György festõmûvész meghívta XIX. Nemzetközi Mûvésztelepére alkotói közé, neve ezzel felkerül az összes hivatalos kiadványra, képei ott lesznek a kiállításokon és Lajos most már nem csak a Békés Mátrix fotósaként, de mint alkotómûvész is jelen lesz a táborban.

A Békés Tv és a Békés Mátrix az egyik médiatámogatója a 2009.07.30. és 2009.08.08. -között rendezendõ XIX. Nemzetközi Csuta Mûvésztelepnek.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!